Expoziție de carte

                                    

                                    Apărută în Ér hangja (online), 2015. martie 9:
 

Remek kötetek a Székelyhídi Városi Könyvtárban


A teljes cikk  elolvasható az Ér hangja oldalon:

http://erhangja.ro/blog/kultura/remek-kotetek-a-szekelyhidi-varosi-konyvtarban?WPACRandom=1425987073213






____________________________

Március 3-5 között újabb könyvek bemutatásának lehetett szem-és fültanúja a település olvasni szerető lakossága. Kerekes Terézia könyvtáros ez alkalommal a negyedik olyan kiállítást szervezte meg, amelynek célja az elmúlt években beszerzett kötetek népszerűsítése volt. A kikölcsönözhető könyvek színes kínálatot nyújtanak, és a polcok készen állnak az olvasni vágyók ostromára.

.........................................................................................................................

Több, mint 1000  könyv került a könyvtár tulajdonába az elmúlt három évben, és idén tovább folytatódik a program, az NKA által finanszírozott második fordulóval. Az igényelt könyvek lisátájának összeállításában minden korosztály találhat az érdeklődésének megfelelő olvasnivalót, de Kerekes Terézia kiemelten fontosnak tartja olyan címek szerepeltetését, amelyekre elsősorban diákoknak lehet és van is igénye, hiszen ők a jövő olvasóközönsége, és remélhetően ezeknek a köteteknek köszönhetően válik majd el néhány év múlva, hogy kiből lesz könyvforgató felnőtt, ki fog majd ,,áhítattal, szenvedéllyel, figyelemmel és kérlelhetetlenül olvasni.” (Márai Sándor)


                                                                      
                                                            Szerző: Szamos Mariann 


 









   
Szamos Mariann írása a Bihari Napló március 12. számában


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Curs pentru dezvoltarea gândirii creative