PREMIANTII - Concurs de desen pe asfalt la ziua copiilor - EREDMÉNYHÍRDETÉS - gyereknapi aszfaltrajzverseny

 Cu ocazia Zilei Copilului, a pornit trenulețul de poveste din parcul orașului Săcueni. Felicitări pentru toți copiii care au participat la acest concurs minunat și amuzant de desene pe asfalt, unde au creat lângă autoportretul lor, personajul lor preferat din povești și au călătorit împreună pe TRENULEȚUL DE POVESTE.


Toți copiii au desenat cu entuziasm, așa că a fost greu să alegem din atâtea desene frumoase. Și vremea a fost lângă noi. A fost timp frumos pe timpul concursului, numai după concurs s-a schimbat vremea, dar am reușit să facem poze înainte de a fi spălat totul de ploaie. Felicitări pentru toți! Lista premianților puteți citi aici:

Gyermeknap alkalmából mesevonat indult péntek délután a központi parkból. Szívből gratulálok minden gyereknek, aki részt vett ezen az izgalmas aszfaltrajzversenyen, ahol saját maguk mellé a kedvenc mesehősüket is le kellett rajzolják, így "utaztak" együtt a MESE-VONATON. Minden résztvevő csodaszép rajzot készített, így igazán nehéz volt a nyertesek névsorát összeállítani. A verseny sikeréhez az időjárás is nagyban hozzájárult. Szerencsére napsütéssel ajándékozott meg bennünket, sőt a verseny végen sikerült valamennyi munkát meg is örökíteni, még mielőtt a zivatar elmosta volna őket. Mégegyszer gratulálok mindenkinek! A nyertesek névsora alább megtekinthető:
Grupa mică ( -8 ani):
1. SZŰCS PANNA LÉDA
2. BÉRES JÁZMIN
3. LAZĂR CLARISA
GRUPA MIJLOCIE ( 9-10):
1. OLÁH HANNA
2. SZÉLL KATA
3. MIHUȚ VIRGIL
GRUPA MARE (11+):
1. MOCANU KARINA
2. NISTOR VALENTINA












Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Curs pentru dezvoltarea gândirii creative

Săptămâna verde - vizită la bibliotecă