AMINTIRI


         Fiindcă blogul era inființată în 2015, aș dori să „salvez” câteva evenimente importante pentru biblioteca noastră. Încep cu  anul 2011, care a fost una dintre cele mai „reușite”.
În 2011 am intrat în posesia Trofeului Biblioteca și titlului de cea mai bună bibliotecă din Bihor, acordată pentru activitățiile de excelență desfășurate în 2010.
Biblioteca și în 2010 a reușit să-și menține tradiția unor activități  profesionale în ciuda condițiilor modeste. Câteva activități de marcă: colaborarea cu Corpul Păcii, participarea la campania Hai pe net, expoziția din lucrările copiilor Repovestesc în imagini, concursul de Prins Fluturi, implicarea în Săptămâna Națională a Bibliotecilor 2010, implicarea în acțiunea Împreună împotriva violenței etc.

Aici vi le prezint în imagini evenimentele cele mai importante din 2011: Sâptămâna poveștilor, Curs de molii de carte și expoziția din cățile primite prin programul MÁRAI.


Mivel ez a blog még csak az utóbbi években indult, ezért szeretnék a régebbi progamokból is megmenteni néhányat, itt most a  2011-es év nevezetesebb eseményeiből válogattam.

2011 azért is volt fontos számunkra, met a könyvtár ebben az évben kapta meg a Gheorghe Șincai Megyei Könyvtár által évente kiosztott Trófeát és az ezzel járó Év Könyvtára címet. Ezt mindég  Bihar megye legeredményesebb könyvtára kapja, az előző évben elért eredményei alapján.
Mi a sok-sok tevékenységért és az elért eredményekért kaptuk, amit a szerény körülmények ellenére sikerült felmutatnunk..


A trófea elnyerésén kívűl 2011-ben is nagyon sok érdekes programunk volt.

Itt volt például a  MESESZÉP-MESEHÉT, ami három éven át folyamatosan megrendezésre került, de minden évben más-más tartalommal megtöltve. 2011-bem is több száz  alsó tagozatos kisdiák vett részt a mesehéten. Mint a neve is mutatja, minden a mese körül forgott és egy álló héten át tartott.  
Volt itt játék, könyvbemutató, meseírás, vetítés ...
Íme a képes beszámoló:















































A másik egész nyarat betöltő programsorozat a KÖNYVMOLYKÉPZŐ volt. 
Ez hetente , a nyári vakációban  kívánt hasznos elfoglaltságot biztosítani a kis olvasóknak:




























Szintén számunkra nagyon fontos esemény: 2011-ben indult a MÁRAI PROGRAM. Mindjárt az első, a program által hozzánk érkezett értékes könyvekből kiállítást szerveztem a múzeumban:










 











Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Curs pentru dezvoltarea gândirii creative