Festeni jó! - Hai să ne pictăm!

 Az Ér Hangja Egyesület februárban kezdődött programja, a Festeni jó! képzés a végéhez ért! Ennek örömére, a résztvevő gyerekek alkotásaiból kiállítás jött létre. A kiállítás július 10- ig tekinthető meg.

A képzésen 16 gyerek vett részt, 60 órás foglalkozás és egy 3 napos tábor keretén belül.

A közel fél éves képzés során nem csak különböző technikákat és gyakorlati tudást sajátíthattak el, hanem elméleti oktatásban is részesültek. Ennek a komplex és szakszerű képzésnek köszönhetően igazi " kis művészeket", indítottak útnak az oktatók.

A kurzust vezették:

Gagyi Judit Eszter (képzőművész, pedagógus)

Guba - Kerekes Zsuzsa (képzőművész, könyvtáros)

Árus Tünde (pedagógus, képzőművész)


Programul al Asociației ” Valea Ierului”: ” Hai să ne pictăm” s-a încheiat, după o periodă de 5 luni de zile, la sfârșitul lunii iunie, cu o expoziție excelentă, care a cuprins lucrările cele mai reușite ale copiilor.

Pe parcursul proiectului, copiii au avut 60 de ore și o tabără de trei zile pentru a deveni ”maeștrii artei de a picta”.

La curs au participat 16 copii. Prin cadrul proiectului, elevii au avut posibilitatea de a învăța diferite technici și metode de desen și picturș. Pe lângă probele practice, copiii au învățat și teorie și istoria artei.

Orele au fost realizate sub îndrumarea:

Gagyi Judit Eszter ( pedagog, artist - specializare de arte plastice)

Guba-Kerekes Zsuzsa (artist - specalizare de arte plastice, bibliotecară)

Árus Tünde ( pedagog, artist - specializare de arte plastice)











Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Curs pentru dezvoltarea gândirii creative